9-daagse NLP training

Blok 1: Sep 17 t/m 19 2021

In het eerste blok komen het NLP-communicatiemodel en de neurologische niveaus aan bod. Deze staan binnen de hele training centraal. En buiten de training zal je merken dat ja na deze dag anders naar de wereld gaat kijken.

We besteden aandacht aan onze meerdere breinen. We hebben een hoofdbrein, en ook een hartbrein en een buikbrein. Je leert hoe je de informatie uit de deze breinen kunt verstaan en te gebruiken.

Je gaat ervaren meer verbinding te voelen door naar taal te luisteren. Iedereen heeft een andere voorkeur voor informatie verwerken. En als jij kunt afstemmen op de ander ontstaat er een dynamiek waarin alles mogelijk is.

Blok 2: Okt 8 t/m 10 2021

In dit blok komen de kleinste bouwstenen van onze gedachten aan bod. De manier waarop deze geordend zijn bepaald namelijk hoe jij je voelt en welke betekenis je ergens aan geeft.

Je hebt, vaak onbewust, overtuigingen die je niet helpen. Ze weerhouden je ervan je leven ten volste te leven. In dit blok breek je met deze overtuigingen en ga je in je kracht staan.

Jouw plek binnen je gezin van herkomst bepaald hoe jij vandaag de dag bent. Door hier zicht op te krijgen is het mogelijk patronen te doorbreken en los te komen van wat je in het hier en nu tegenhoudt.

Blok 3: Okt 29 t/m 31 2021

Tijdens dit blok gaan we terug naar de oorsprong van emoties. Er is een eerste emotie geweest die indruk heeft gemaakt en sindsdien worden emoties die ons brein daaraan linkt hierop gestapeld. In het dagelijks leven merk je dit wanneer de druppel de emmer doet overstromen. Nu kun je natuurlijk een kopje pakken en daarmee wat water uit de emmer scheppen. Maar je kunt ook de stop onderin de emmer eruit trekken.

Op de laatste dag is er een oefening die jouw nieuwe zelf extra kracht bijzet in de toekomst.

En uiteraard vieren we tot slot het proces dat je hebt doorlopen.

"The best way to predict your future, is to create him."

Abraham Lincon

Het Juiste Wiel


+31 649 909 453

Info

Het Juiste Wiel
KvK: 74478109
BTW: NL001931400B67


© Het Juiste Wiel. All rights reserved.